Professzionális

Mobil

Átlátható

Modern

Professzionális Éttermi Szoftver

Ismerje meg étterem irányító szoftverünket, melyet vendéglátósokkal együtt fejlesztetettünk és teszteltünk.
Hálózatba köthető, szerver-kliens alapon működő programunk drasztikusan, a végletekig csökkenti az éttermek működése során kialakuló holtidőket, ezáltal gyorsíthatja, gördülékenyebbé teheti a felszolgálást.

Mobil Szoftverfelület

A pincérek ilyen kézi eszközök segítségével gyorsabban és egyszerűbben adhatják le a rendeléseket közvetlenül a konyhára és a pultba.
A programunk felépítésének köszönhetően, pár érintésből végrehajtható a rendelésfelvétel.

Átlátható és Részletes Rendelések

A rendeléseket leadásakor azonnal kinyomtatja a megfelelő helyre a rendszerünk.
Az átlátható, de részletes rendelőcímkék sokkal több információt tartalmazhatnak, mint a kézzel írott cetlik.
Ez a program nem csak a pincérnek, de a szakácsnak is segítség.

Modern Időmegtakarítás

A programunk többfeladatos. Egyszerre akár az összes pincér használhatja, hogy különböző rendeléseket vegyen fel. A felszabaduló munkaidőből egy nagy étterem akár még munkaerőt is spórolhat, de az étterem általános megítélése is javulni fog.

Tudjon meg többet
Kapcsolat

Ha szoftverünk felkeltette a figyelmét,
érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken!

Mobil +36 30 939 0291

Hibabejelentés és technikai információk

Mobil +36 30 546 3036
E-mail sarfi.benjamin@econtact.hu

Rendelések rögzítése, továbbítása

A program legjobban a gyors rendelésfelvételre lett kihegyezve, hogy a pincérek dolga legyen minél inkább leegyszerűsítve. A pultos gépeket és a mobil platformot is ugyanolyan könnyű használni; pár kattintásból bármilyen műveletet el lehet végezni és minden új információ azonnal megtekinthető a többi eszközön is.
A program megkülönböztet éttermeket, étel- és italkategóriákat, adagokat, fogásokat és minden tételhez, illetve rendeléshez gyorsan fűzhető előre létrehozott, vagy egyedi megjegyzés is.

Mobil Rendelésfelvétel

A papír alapon történő rendelések felvételének nagy hátrányai, hogy egy cetli viszonylag kevés információt bír el, és bizonyos időközönként el kell velük sétálni a pultig vagy a konyhára. Ezt a problémát is kiküszöböli a Contact Pincérprogram: A rendelések szinte azonnal ki lesznek nyomtatva a szükséges helyeken - az italok a pultban, az ételek konyhán, vagy esetleg a koktélok a koktélbárba.

Igény szerint vállaljuk a szoftver mellett a helyi hálózat kiépítését is, ha szükséges HotSpot-alapú vendéghozzáféréssel együtt. A HotSpot-os rendszer segítségével a vendégek, akár saját maguk tudják leadni a rendelést, a pincérek feltétlen felügyelete nélkül.

Fizetés és Összesítés

A program segít végigvezetni egyszerűen a rendelések kifizetésén is. A mobilkészülékről is elvégezhető fizetés során lehetőség nyílik egyben- és részfizetésre is. A többféle nyelven nyomtatható ellenőrző szelvény amit a vendégek kapnak, forintban és euróban képes számolni.
(A szoftver által nyomtatott összesítő nem adóügyi bizonylat!)
A program minden kifizetést tárol és összesít. Követni lehet a napi eladásokat, külön kasszán lévő éttermek és pincérek szempontjából is.

Kimenő számlához bizonylatírás és Raktárkészlet

A Contact Pincérprogram kiegészítő és opcionális képességei közé tartozik a kimenő számlához való bizonylatírás, raktárkészlet- és partnertörzs kezelés is.
Ha igénybe veszik ezt a szolgáltatást felvihetőek lesznek beszállítók által készített számlák, melyek alapján felépül a raktárkészlet. Ebből a raktárkészletből állíthatóak össze az étlapon szereplő tételek receptjei, amik segítségével, ha rendelést ad le, az adott étel vagy ital elkészítéséhez szükséges alapanyagok levonásra kerülnek a raktárból. A program képes kimenő számlához bizonylatot kiállítani.
Rendezvények, esküvők, vagy egyéb összejövetelek alkalmával készíthetők árajánlatok is.

Távügyelet a nap 24 órájában

Cégünk minden eladott Pincérprogram mellé telefonos távfelügyeletet biztosít. Rendszerleállás vagy elakadás esetén, kollégánk telefon és internetközelben lesz. Ha egy esetleges kritikus a hiba nem hárítható el távolról, cégünk 8 munkaórán belül a helyszínre siet, hogy megkezdje a javítást.

Ugrás a lap tetejére!